MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Mela Verde 0.7L

Lichior Moud Mela Verde 0.7L
Lichior Moud Mela Verde 0.7L
45,98 lei
Fără TVA: 38,64 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool21%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeMar verde

Lichiorul Moud Mela Verde te întâmpină cu o explozie senzorială a aromei și gustului autentic al mărului verde. Eleganța acestui lichior este conturată de câteva elemente distincte, transformând fiecare înghițitură într-o experiență memorabilă:

  • Aroma și Gustul Îmbietor de Măr Verde: Esența sa vitală este dată de aroma autentică și gustul vibrant al mărului verde, care îmbrățișează simțurile cu o dulceață îmbietoare și o intensitate plină de prospețime.
  • Nuanța Cuceritoare: Moud Mela Verde se îmbracă într-o nuanță delicată de verde pal, oglindindu-și sursa de inspirație - mărul verde însuși.
  • Utilizări Inspirate: Acest lichior se transformă după dorințe. Îl poți savura pur, ca o experiență în sine, poate fi răcoritor cu gheață sau poate deveni ingredientul secret pentru a crea cocktailuri inedite. Nu se oprește aici - poate adăuga o notă magică deserturilor și altor creații culinare, conferind o dulceață aromatică inconfundabilă.
  • Îndrăznește Să Descoperi Noi Senzații: Lichiorul Moud Mela Verde se ridică în fruntea opțiunilor pentru cei care căutau o experiență culinară captivantă și sofisticată. Emanațiile autentice ale mărului verde, balansul perfect al dulceții și notele de gust distincte îți provoacă simțurile să descopere un univers plin de prospețime și savoare.

Indiferent dacă ești un cunoscător al aromei suculente de măr sau pur și simplu cauți să te răsfeți cu ceva nou și fascinant, Moud Mela Verde este o alegere incontestabilă. Indiferent dacă-l savurezi simplu, cu un cub de gheață ce se topește încet sau îl integrezi în cocteiluri creative, acest lichior își propune să aducă mereu o notă distinctă de proaspăt și de bucurie în fiecare moment de degustare.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate