MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Old Coffee 0.7L

Lichior Moud Old Coffee 0.7L
Lichior Moud Old Coffee 0.7L
45,98 lei
Fără TVA: 38,64 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool20%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeCafea

Între lumi fascinante se întrețes arome și gusturi, iar în cupa măiestriei se ridică Lichiorul Moud Old Coffee, o băutură alcoolică unică, menită să răsfețe iubitorii de cafea și căutătorii de experiențe rafinate. Cu un savant joc al ingredientelor, acest lichior desăvârșit își dezvăluie caracterul distinct prin fiecare înghițitură. Descoperă universul său cu trăsături remarcabile:

  • Aromă Profundă de Cafea: O simfonie olfactivă te învăluie în note intense de cafea proaspăt prăjită. Aerul se îmbogățește cu o căldură atrăgătoare, invitându-ți simțurile la o călătorie de neuitat.
  • Gust Complex: Fiecare înghițitură dezvăluie straturi bogate de gusturi intricate. Echilibrul subtil dintre dulceața lichiorului și amărăciunea delicată a cafelei dansează pe papilele gustative, creând o experiență senzațională.
  • Textură Catifelată: Secretul texturii sale se ascunde într-un proces meticulos de amestecare și îmbogățire. Moud Old Coffee se așterne ca o mătase în gură, oferind o senzație mămoasă și plăcută.
  • Nuanțe de Condimente: În armonie cu aroma sa de cafea, Moud Old Coffee îmbrățișează subtile nuanțe de condimente - vanilie misterioasă, scorțișoară plină de viață și chiar accente subtile de ciocolată neagră. Profunzimea acestor arome adaugă o notă de mister și complexitate.
  • Versatilitate în Mixologie: Moud Old Coffee devine complicele tău creativ în arta mixologiei. De la răcoroasa degustare cu gheață până la protagonismul în cocktailuri sofisticate, acest lichior se adaptează cu grație și îndrăzneală în fiecare combinație. Fie că îl adopți într-o rețetă clasică sau într-o creație inedită, el te va cuceri.

Înconjurat de rafinament și eleganță, Moud Old Coffee este o alegere incontestabilă pentru cei care împletesc pasiunea pentru cafea cu dorința de a se bucura de o băutură alcoolică superioară. Oricând dorești să-ți răsfeți simțurile sau să transformi un moment într-o experiență memorabilă, acest lichior te învăluie în arome bogate și complexe, purtându-te într-o călătorie gustativă ce depășește barierele cotidianului.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate