MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Sambuca Oscar Bianca 1L

Lichior Sambuca Oscar Bianca 1L
Lichior Sambuca Oscar Bianca 1L
65,99 lei
Fără TVA: 55,45 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool38%
CategorieLichior
Litraj1L
Tara de origineItalia
AromeAnason

Sambuca Oscar Lichior Bianca, creat de Distillati Group, este o experiență lichior distinctă și apreciată. Iată câteva detalii despre această băutură remarcabilă:

  • Răsfăț dulce: Sambuca Oscar Lichior Bianca încântă simțurile cu o dulceață sublimă și o aromă fermecătoare de anason. Gustul său aduce o combinație de dulceață și intensitate, specifică acestui lichior inconfundabil.
  • Consistență densă: Lichiorul se remarcă prin textura sa densă, oferind o senzație mătăsoasă și plină în gură, diferită de alte băuturi alcoolice. Această caracteristică conferă o prezență puternică și memorabilă în palat.
  • Bogăția aromelor de anason: Sambuca Oscar Lichior Bianca se distinge prin aromele sale generoase de anason. Uleiurile esențiale, obținute prin distilarea cu abur a semințelor de anason, adaugă o notă distinctă și recunoscută acestei băuturi rafinate.
  • Proprietăți digestive: Cu renumele său, Sambuca Oscar Lichior Bianca este cunoscută pentru proprietățile sale digestive. Anasonul poate avea efecte benefice asupra sistemului digestiv, oferind o senzație de calm și relaxare pentru stomac.

Este important să menționăm că preferințele gustative sunt subiective, așadar, vă încurajăm să explorați diferite modalități de a savura Sambuca Oscar Lichior Bianca și să descoperiți cum vă bucurați cel mai mult de această delicioasă băutură. Fiecare înghițitură poate fi o călătorie în lumea fascinantă a gusturilor rafinate.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate