Ca Di Rajo Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato DOCG Extra Dry 6L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Ca Di Rajo Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato DOCG Extra Dry 6L
869,55 lei
Fără TVA: 730,71 lei
- Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
- Brand: Ca'Di Rajo
- Cod Produs: 27500
CARACTERISTICI | |
Premii | 90 Mundus Vini, Medalie argint IWC Bucarest, Medalie bronz WSC- International Wine and Spirits Competition |
Soi strugure | Glera |
Alcool | 11% |
Categorie | Prosecco |
Litraj | 6L |
Regiune | Veneto |
Stil | Extra Dry |
Tara de origine | Italia |
Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio. Casa Ca DI Rajo este situata la o mosie intr-un sat medieval din Italia si detine cele mai inovative tehnologii de vinificatie si o echipa tanara. Ca 'di Rajo prosecco sup. millesimato docg extra dry este un prosecco realizat din strugurii glera care sunt recoltati manual la jumatatea lunii septembrie si sunt specifici zonei valdobbiadene cu presare foarte moale. Tehnica de productie este Charmat lung intre 70-90 zile. Maturarea are loc cu 45 de zile inainte de comercializare.
Culoare: galben pai- briliant, cu reflexe verzui, perlaj foarte fin si persistent.
Miros: flori de salcam, de intensitate buna, cu note particulare de mar, lamaie si grepfrut.
Gust are o structura buna, moale cu fructe emergente, echilibrata si savuroasa, placut si armonioasa. T
Temperatura de servire: 6-8 ° C.
Asocieri gastronomice:excelent ca aperitiv servit cu legume batute, cartofi prajiti si branzeturi, precum si excelent paste reci aromate cu cele mai bune "fructe" de sezon. Asociere excelenta cu peste crud, cum ar fi stridii, trufe si scampi.
Culoare: galben pai- briliant, cu reflexe verzui, perlaj foarte fin si persistent.
Miros: flori de salcam, de intensitate buna, cu note particulare de mar, lamaie si grepfrut.
Gust are o structura buna, moale cu fructe emergente, echilibrata si savuroasa, placut si armonioasa. T
Temperatura de servire: 6-8 ° C.
Asocieri gastronomice:excelent ca aperitiv servit cu legume batute, cartofi prajiti si branzeturi, precum si excelent paste reci aromate cu cele mai bune "fructe" de sezon. Asociere excelenta cu peste crud, cum ar fi stridii, trufe si scampi.
Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională
Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța
Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța
Prosecco | Italia
Cava | Spania
Asti | Piemont, Italia
Franciacorta | Brescia, Italia
Crémant | Franța
Espumante | Portugalia
Sekt | Germania
Cap Classique | Africa de Sud
California Sparkling | CaliforniaPentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?