MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Belvedere Ginger Zest 0.7L

Vodka Belvedere Ginger Zest 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia
AromeGhimbir, lamaie, grapefruit

Belvedere poarta numele maestrilor polonezi si este o vodka creata pentru a impresiona. Belvedere este numit dupa Belweder Palace “un loc din care se vede frumusetea” din Varsovia acest aspect fiind amintit pe fiecare sticla prin ilustratie. Acest sortiment este produs dupa o reteta cu traditie de peste 600 de ani, cu ingrediente locale naturale si potrivit cu cerintele geografice poloneze, vodka are cele mai stricte discipline de productie din lume. Brandul Belvedere este creat nu de persoane, ci de un colectiv pasionat, prin inovatie continua cu parteneri agricoli polonezi.

Belvedere Ginger Zest este realizata prin extragerea esentelor parfumate din ghimbirul pur chinezesc, la care se adauga lamai spaniole si grapefruit sud-african, folosind un proces de amestecare distinctiv unde vodcka de secara este amestecata doar cu fructe si mirodenii. Rezultatul este unul spectaculos, neted cu indicii de citrice si condimente dulci cu o textura catifetala care incalzeste prin ghimbir cerul gurii dar echilibraza prin prospetimea lamaiei si a notelor de vanilie. Belvedere Ginger Zest completeaza ca o manusa cocktailurile.


Cuvinte cheie: vodca, vodka, vodca belvedere, vodka belvedere

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate