MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Johnnie Walker Double Black Label 1L

Whisky Johnnie Walker Double Black Label 1L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj1L
Tara de origineScotia

Istoria Johnnie Walker incepe in anul 1819, cand tatal lui John Wlaker tocmai murise. S-ar putea sa credeti ca acesta a fost un inceput greu, pentru un umil fermier, insa intotdeauna a fost ceva special legat de John, avea o sclipire in ochi, un foc in interior, un pas in fata oricui poate. Lumea din acea perioada nu era cea mai prietenoasa si John stia asta, asa ca nu era vreme de mahnire era nevoie de crearea unor conditii de trai. Atunci s-ar putea spune ca a luat nastere Johnnie Walker insa abia fiul sau, Alexander a pus cu adevarat bazele Johnnie Wlaker, dupa moarte lui John, in anul 1867, cand acesta a lansat primul Johnnie Walker numit "Old Highland Whisky".

Johnnie Walker Double Black Label este un whisky cu corp complet, cu un caracter intens de fum si straturi condimentate inspirat de emblematica eticheta neagra Johnnie Walker Black. Puternic influentat de whisky-urile tari din Coasta de Vest si din Island este o alegere impresionanta si ideala pentru a fi impartit indiferent de ocazie.

Miros: Miros delicios de fum dulce si cuisoare

Gust: Gust inconfundabil de turba, cu note de stafide, mere proaspete si arome de portocale si vanilie

Finish: Finish-ul este unul incalzit cu note de condimente de stejar si fum


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate