MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky The Singleton of Dufftown 15 ani 0.7L

Whisky The Singleton of Dufftown 15 ani 0.7L
Whisky The Singleton of Dufftown 15 ani 0.7L
218,17 lei
Fără TVA: 183,34 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieSpeyside Single Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneSpeyside
Tara de origineScotia
Vechime15 ani

In Dufftown se zice ca: "Roma a fost construita pe sapte dealuri, iar Dufftown se afla pe sapte faleze". Construita in anul 1897 si a saptea dintre distilerii, distileria Glendullan se afla pe malul raului Dullen, prin pitorescul Convall Hills. Aceasta produce un whisky delicat cu un profil din care se disting notele de mere verzi. Cea mai mare parte a whisky-ului produs aici se matureaza in butoaie de stejar american in care au fost bourbon, ceea ce confera o dulcea si o bogatie aparte whisky-ului produs aici. 

Singleton 15 ani este un scotch single malt maturat intr-o portie mai mare in butoaie de stejar american si cealalta parte in butoaie de stejar european ceea ce face sa echilibreze aceasta bautura. Rezultatul este un single malt usor de savurat, cu arome delicioase de citrice,  arome fructate, neted si cu un finish echilibrat si picant.

Miros: Buchetul acestui single malt este unul dulce, moale si primitor, usor condimenta cu note de lemn dulce

Gust: Gustul acestui single malt este un amestec de torturi cu fructe urmat de note de citrice moi si vanilie

Finish: Finish-ul este unul neted cu note de stejar si foarte bine echilibrat


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate