MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Power Melon 0.7L

Lichior Moud Power Melon 0.7L
Lichior Moud Power Melon 0.7L
45,98 lei
Fără TVA: 38,64 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool20%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromePepene galben

Cu un gust distinctiv ce evocă pepenele galben proaspăt, lichiorul Moud Power Melon se desfășoară ca o experiență alcoolică deosebită. Această băutură remarcabilă se evidențiază prin trăsături care îi conferă o identitate aparte:

  • Aroma Delicioasă a Pepenelui Galben: Pătrunde într-un univers olfactiv dominat de aroma puternică a pepenelui galben. Notele dulci și fructate emanate amintesc de prospețimea și suculența caracteristică acestui fruct de vară.
  • Culoare ce Cucereste Privirile: Ochii sunt atrași instantaneu de nuanța verde vibrantă a lichiorului Moud Power Melon, echivalentă cu tonurile cojii exterioare a pepenelui galben. Această paletă cromatică ilustrează perfect versatilitatea sa în cocktailuri și amestecuri rafinate.
  • Inspiratie pentru Cocktailuri de Eleganta: Lichiorul Moud Power Melon devine o alegere evidentă în cadrul creațiilor mixologilor dornici de a insufla cocktailurilor o notă proaspătă și dulceagă. Această băutură intens aromată și înfășurată în verdele său vibrant adaugă o dimensiune fructată și atrăgătoare fiecărui pahar.
  • Partener Estival Desăvârșit: Datorită prospețimii sale și dulceaței distincte, lichiorul de melon devine un companion ideal în sezonul cald. Răcoroasa sa aromă și gustul său suav transformă momentele toride în experiențe cu adevărat răcoritoare.
  • Transformă Creațiile Culinare: Lichiorul Moud Power Melon nu se limitează doar la paharele de cocktail. Intră în joc și în bucătărie, adăugând o notă dulce și aromată în deserturi sau sosuri ingenioase.

În esență, lichiorul Moud Power Melon este o călătorie senzorială către savoarea distinctivă a pepenelui galben. Cu o identitate vizuală cuceritoare și o versatilitate invidiată în arta cocktailurilor și bucătăriei, acest elixir devine complicele oricărei ocazii estivale.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate