MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Botran No.18 Reserva De La Familia 0.7L

Rom Botran No.18 Reserva De La Familia 0.7L
PRODUS
NOU
Rom Botran No.18 Reserva De La Familia 0.7L
165,41 lei
Fără TVA: 139,00 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineGuatemala

Cu mândrie îți prezentăm Romul Botran Reserva De La Familia No. 18, o băutură alcoolică fascinantă provenită din Guatemala, care cu siguranță merită să fie descoperită datorită caracteristicilor sale unice și distincției remarcabile pe care le aduce în lumea romurilor.

Secretele acestei delicioase băuturi se ascund în procesul complex și meticulos de creație. Un blend de romuri selectate, cu o maturare atent supravegheată, este rezultatul a cinci până la optsprezece ani de învechire, ce oferă o aromă și un profil asemănător cu cele ale distilatelor pe bază de cereale, cu o notă specifică de whisky american.

Metoda de maturare se inspiră din cea utilizată în producția de sherry, cunoscută sub numele de Solera. Butoaiele de whisky american, vin de Porto și sherry sunt combinate cu pricepere, adăugând un caracter nucat și adâncime notelor finale ale romului. Astfel, Romul Botran devine o adevărată capodoperă în lumea băuturilor fine.

În inima acestei băuturi se află tradiția și omagierea. Guatemala oferă condiții ideale pentru cultivarea trestiei de zahăr, iar acest Rom este un tribut adus lui Don Venancio, cel mai în vârstă fiu al familiei Botran, născut în anul 1893. În fiecare înghițitură se regăsește amprenta istoriei și devotamentului pentru calitate.

Pentru a obține această bijuterie lichidă, se folosește metoda tradițională de distilare în coloană, asigurându-se astfel că toate aromele și esențele din trestia de zahăr proaspătă sunt prețuite și transmise în produsul final.

Gustul său inconfundabil încântă simțurile. O culoare ambră închisă anunță o experiență de degustare deosebită. Nasul elegant și expresiv te întâmpină cu arome seducătoare de vanilie, cacao, lemn, caramel întunecat, fructe de pădure și sirop de arțar. În gură, vei descoperi un gust ușor și uscat, cu note de fructe caramelizate, sirop de arțar, condimente și cacao, iar finisajul persistent te va cuceri definitiv.

Romul Botran Reserva De La Familia No. 18 este cu siguranță o alegere demnă de încercat pentru iubitorii de băuturi alcoolice de calitate superioară. În fiecare picătură se regăsesc pasiunea, rafinamentul și tradiția, transformând-o într-o experiență gustativă unică și memorabilă. O călătorie fascinantă în lumea romurilor începe odată cu această sticlă prețioasă din Guatemala.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate