MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Botran Cobre Spiced 0.7L

Rom Botran Cobre Spiced 0.7L
PRODUS
NOU
Rom Botran Cobre Spiced 0.7L
248,62 lei
Fără TVA: 208,92 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool45%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilSpiced
Tara de origineGuatemala

Romul Botran Solera 1893 18 ani 0.7L te invita într-o experiență deosebită, datorită caracteristicilor sale complexe și distincte. Această băutură remarcabilă îmbină cu măiestrie infuzia artizanală de ghimbir, cardamom, scorțișoară și cuișoare, adăugând un element picant și revigorant savurării.

Procesul său dinamic de îmbătrânire în butoaie de whisky american, whisky american prăjit și vin de Porto conferă ronului o bogăție de arome și o profunzime remarcabilă. Notele condimentate se joacă îndelung în gură, oferindu-ți o experiență gustativă complexă și satisfăcătoare.

Acest rom rafinat are o moștenire deosebită, cu o infuzie realizată manual, inspirată de tradiționala băutură guatemaleză numită Ponche. Vârsta sa impresionantă de 18 ani rezultă dintr-un proces dinamic de îmbătrânire adaptat metodei Solera, care îmbină cu măiestrie romuri cu vârste cuprinse între 5 și 20 de ani.

Distilat în alambicuri de cupru, acest rom capătă eleganță și profunzime în fiecare picătură. Învechit cu grijă în butoaie care au găzduit anterior whisky american, whisky american prăjit și vin de Porto, acesta capătă o aură rafinată, un arămiu lustruit, ce invită la savurare.

Aromele de cardamom, cuișoare, ghimbir și scorțișoară împletesc o simfonie olfactivă captivantă, completată de o notă subtilă de lemn. Gustul lung și complex permite notelor condimentate să te cucerească cu fiecare înghițitură, iar finish-ul marchează armonios această călătorie gustativă.

Pentru a experimenta în întregime aromele condimentate ale romului Botran Solera 1893, se recomandă să fie savurat neat sau cu gheață. Pentru cei pasionați de băuturile fine și complexe, această creație excepțională merită cu siguranță să fie descoperită și savurată în momentele de relaxare și răsfăț.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate