MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L

Rom Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L
PRODUS
NOU
Rom Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L
343,15 lei
Fără TVA: 288,36 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineGuatemala

În lumea fascinantă a romurilor premium, Romul Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L strălucește prin calitatea și complexitatea sa remarcabilă. Această băutură alcoolică este o adevărată comoară a alegerilor meticuloase și a maturării atent gestionate, oferind o experiență gustativă cu totul deosebită. Îmbinând notele subtile de vanilie, nuci și condimente, învăluite într-un finis lung și ușor condimentat, acest rom emană rafinament și distinctivitate în fiecare picătură. Culoarea sa mahon cu reflexii aurii și aroma sa profundă completează tabloul rafinat al acestui rom premium.

Fundația excepțională a băuturii alcoolice Rom Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L este conturată de ingrediente de cea mai înaltă calitate, obținute din suc concentrat de trestie de zahăr, ceea ce îi conferă un profil gustativ distinctiv și autentic. Arta asamblării romurilor excelente, învechite cu grijă între 8 și 25 de ani, adaugă bogăție și complexitate notelor sale, reprezentând o îmbinare de excepție a tradiției și expertisei.

Delectarea papilelor gustative începe cu maturarea în cinci tipuri de butoaie de stejar. Romul este atent îngrijit în butoaie de whisky american, butoaie arse de whisky american, butoaie de vin spaniol și portughez, iar apoi în butoaie premium de stejar guatemalez. Această prelucrare specială îi conferă o notă ușor condimentată, imprimându-i caracterul unic cu accente subtile de vanilie, nuci și scorțișoară.

Un aspect ce îi adaugă autenticitate este prezența posibilă a micilor particule, datorită procesului îndelungat de maturare. Aceste particule sunt inofensive pentru organism, fiind un semn al maturării atente și al prospețimii băuturii.

Când pui ochii pe Rom Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L, culoarea sa mahon cu accente aurii te îmbie să descoperi aromele sale profunde, de lemn, vanilie, nuci și fructe uscate. În momentul în care gustul său intens se așează pe limbă, vei fi purtat într-o călătorie senzorială fascinantă, cu arome dominante de stejar, vanilie, condimente, fructe și prune, urmate de un finis lung, ușor condimentat și cu arome persistente de fructe, nuci și scorțișoară.

Pentru pasionații de băuturi alcoolice, care apreciază rafinamentul și calitatea superioară, Rom Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L este cu siguranță un rom pe care merită să-l încerci și să-l savurezi. Îl poți găsi la baza celor mai prețioase experiențe, fiind o alegere ce atrage admirația cunoscătorilor și pasionaților de romuri de excepție.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate